Események betöltése

José Cura és  Balázs János argentin estje

A sármos, közvetlen és legfőképpen csodálatos hangú argentin tenor, José Cura lassan két évtizede jár vissza hozzánk, ezúttal viszont olyan műsorral érkezik, ami nemcsak operarajongóknak csábító, hanem a latin zene imádóinak szívét is biztosan megdobogtatja. A koncert első részében – immár hagyományosan – átadásra kerülnek a Cziffra Fesztivál díjai is.

Az ötvenes éveinek derekán járó – eredetileg nem is énekesnek, hanem karnagynak és zeneszerzőnek tanult – énekművész már negyedszázada az operaszínpadok ünnepelt csillaga, de talán sportos múltjának köszönhetően jó pár évet letagadhatna. Kivételesen szuggesztív szerepformálásait nemcsak számtalan – köztük több díjnyertes – lemezfelvétel, de több mint egy tucat operafilm is őrzi. Cura ezen a kivételes koncerten nem operaáriákat, hanem szülőhazája dalait énekli majd, a zongora mellett pedig Balázs János lesz a partnere.

Jegyek: 3000 ft, 4000 ft, 5000 ft, 6000 ft, 8000 ft, 10000 ft

 

Közvetlenül a jegy@cziffrafesztival.hu e-mail-címen 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg belépőjegyeit.

 

A Zeneakadémián megrendezésre kerülő koncertek még nagyobb kedvezménnyel bérletben is vásárolhatók a Zeneakadémia jegypénztárában vagy a https://czf.jegy.hu/seasonticket oldalon.

 

Jegyvásárlás