Mesterakadémia 2022, zongora- és énekkurzusokkal

2022. március 14-ig lehet jelentkezni a Cziffra Fesztivál Mesterakadémiájának zongora- és énekkurzusaira, amelyeket április 1-3. között tartanak meg a kőbányai Kroó György Zeneiskola épületében. Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes operaének kurzusára, Dráfi Kálmán Liszt Ferenc-díjas zongoraművész (klasszikus) zongora kurzusára, valamint Becht Erika Cziffra Fesztivál Életműdíjas zongoraművész (középiskolásoknak és zeneiskolásoknak szóló) zongora kurzusára várják a jelentkezéseket online a cziffra100.com weboldalon megtalálható online felületen.

  1. március 14-ig lehet jelentkezni a Cziffra Fesztivál Mesterakadémiájának zongora- és énekkurzusaira, amelyeket április 1-3. között tartanak meg a kőbányai Kroó György Zeneiskola épületében. Miklósa ErikaKossuth-díjas operaénekes operaének kurzusára,Dráfi Kálmán Liszt Ferenc-díjas zongoraművész (klasszikus) zongora kurzusára, valamint Becht Erika Cziffra Fesztivál Életműdíjas zongoraművész (középiskolásoknak és zeneiskolásoknak szóló) zongora kurzusára várják a jelentkezéseket online a cziffra100.com weboldalon megtalálható online felületen. A kurzusokon a részvétel díjtalan, a kiválasztás a jelentkezés során küldött szakmai demóanyag és életrajz alapján, előválogató szakmai zsűrizéssel történik. Az órák passzív hallgatóként, érdeklődőként is látogathatók ingyenesen, e-mailben történő előzetes bejelentkezéssel. A Mesterakadémia a Kőbányai Önkormányzat támogatásával valósul meg. A Cziffra Fesztivál kiemelt szponzora az MVM.

 

A kurzusok időpontja: 2022. ÁPRILIS 1–2–3., 10:00–18:00 óra között
Helyszín: KROÓ GYÖRGY ZENEISKOLA (1102 Budapest, Szent László tér 34.)
A kurzusok időtartama 50 perc.
A kurzusokon való részvétel díjtalan.
A kurzusok nyilvánosak, az érdeklődők szabadon látogathatják.

A MESTERAKADÉMIA TANÁRAI ÉS KURZUSAI:
Miklósa Erika
 – Kossuth-díjas operaénekes – operaének kurzus
Dráfi Kálmán – Liszt Ferenc-díjas zongoraművész – zongora(klasszikus) kurzus
Becht Erika – Cziffra Fesztivál Életműdíjas zongoraművész – zongora kurzus középiskolásoknak és zeneiskolásoknak

A JELENTKEZÉS MENETE, FELTÉTELEI
A jelentkezés feltétele az online jelentkezési lap kitöltése és beküldése:

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP

A kiválasztás a jelentkezés során küldött szakmai demóanyag és életrajz alapján, előválogató szakmai zsűrizéssel történik.

Jelentkezési határidő: 2022. március 14.
Előválogató zsűrizés: 2022. március 16.
A Mesterakadémiára felvételt nyert jelentkezők kiértesítése: 2022. március 18.

Szeretettel várjuk azokat az érdeklődőket, akik passzív hallgatóként részt kívánnak venni a mesterkurzusokon. A fenti időpontokban a kurzusok ingyen és szabadon látogathatók. Előzetes egyeztetés: mesterkurzus@cziffrafesztival.hu

A mesterkurzus során nincs lehetőségünk szállás- és egyéb költségek térítésére. Az ellátás önköltséges, a mesterkurzus helyszínén, illetve közelében megfelelő számú vendéglátóhely áll rendelkezésre.

További információ: mesterkurzus@cziffrafesztival.hu, +36 30 991 7316