A Zene szabadsága

Cziffra György emlékkoncert

Program leírás

Műsor és fellépő változás!
Sajnálattal értesítjük kedves közönségünket, hogy az előzetesen meghirdetett koncert Szakcsi Lakatos Béla halála miatt módosul. A Kossuth-díjas zongoraművész fájón fog hiányozni ezen az estén mindannyiunknak, ahogy a teljes magyar kulturális és zenei életnek is. Művészetét, egyéniségét helyettesíteni, pótolni nem lehet, ezért a koncertet a három művész – Lakatos Mónika, Dresch Mihály és Balázs János – Szakcsi Lakatos Béla emlékének is ajánlja.

A műsorváltozás miatt a már megváltott jegyek vonatkozásában esetlegesen felmerülő jegyvisszaváltási igényt 2022. október 9-ig jelezhetik a jegy@cziffrafesztival.hu e-mail címen.

Különböző zenei műfajokat képviselő kiváló Kossuth-díjas művészek lépnek színpadra a Cziffra György születésének 101. évfordulója alkalmából rendezett emlékesten. Ezen a jeles napon megtörténik a varázslat a színpadon; a klasszikus zene a népzene a jazz és a cigányzene fúziójából egyszeri és megismételhetetlen produkció születik. Az est Cziffra Györgyöt és az improvizáció művészetét ünnepli. Az előadók egymás stílusában, a műfaj sokszínű lehetőségeit előtérbe helyezve, új zenei világot teremtenek, ahogy tette ezt maga Cziffra is kivételes improvizációs képességével, sokoldalúságával és nyitottságával.

Előadások

   Jelenleg az előadásnak nincs időpontja.