Adventi ifjúsági koncert

Program leírás

Közreműködik: Várnagy Andrea, Farkas Lili (zongora)

 

A koncert célja, hogy minél közelebb hozza a gyermekekhez a klasszikus zenét; versekkel és kötetlen beszélgetésekkel segítve annak megértését, hogy mit is üzennek nekünk a zeneszerzők a hangokon keresztül. A koncert játékos, szórakoztató, szívet és képzeletet megmozgató interaktív formában közvetíti a komolyzenét. Szóló és négykezes karakterdarabok magyar költők verseivel összekapcsolva adják a koncert gerincét, melyek hangulatukban és témájukban közel állnak a gyermekek világához és fantáziájuk segítségével feltárulhat előttük a hangjegyek mögötti titokzatos és csodálatos világ.

A koncerten Várnagy Andrea kamarapartnere Farkas Lili, anya-lánya párosuk családias hangulatot teremtve akár kedved is csinálhat a gyermekeknek a zenetanuláshoz és az együttmuzsikáláshoz.

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehet: https://accademia-d-ungheria-roma.reservio.com/booking/business/event/client?businessId=27ae25b2-aad3-4fe3-b19c-f11b6e7bcf52&eventId=51c6dcd8-89f9-4c7c-99e1-879e86aa7a53

A római koncert szervezésében az emlékév partnere a Római Magyar Akadémia.

 

Előadások

   Jelenleg az előadásnak nincs időpontja.